T: 0628062272 | info@just-bu.nl

Je wilt wel anders maar het lukt niet, je draait rond in een kringetje, je komt niet verder of kunt niet verder. Het schuurt, het schaaft, het wordt je teveel, je ziet er als een berg tegenop, je kunt er geen zinnig woord meer over zeggen  en het tast je gevoel van blijdschap en geluk aan.

Herken je bovenstaande, dan kan het zijn dat je dreigt vast te lopen. Er zijn verschillende oorzaken waardoor je vast kunt lopen en ook de context waarin je vastloopt kan verschillen. Loop je vast in een bepaalde context, bijvoorbeeld in een gezinssituatie, dan zal dit van invloed zijn op andere contexten in je leven. Mogelijk niet meteen maar naarmate de situatie langer duurt, zal het onmiskenbaar van invloed zijn. Als er signalen zijn neem ze dan serieus, ze zijn er niet voor niets, ze vragen om je aandacht.

De gevolgen van vastlopen kunnen pittig zijn. Zo kan het zijn dat je hoofd blijft malen, gedachten blijven tollen, je in een negatief gedachtenpatroon terecht komt en dat je het niet makkelijk vindt om tot rust te komen. Door disbalans kunnen er lichamelijk klachten ontstaan en een verlies aan energie. Er kunnen gevoelens zijn van boosheid, verdriet, onzekerheid en depressie. Je kunt te maken krijgen met identiteitsvragen als “wie ben ik” of andere levensvragen. 

 

Hoe zou het voor je zijn om je weer vrij te kunnen bewegen, om los te komen uit de situatie zoals die nu is?
Verlang je naar BALANS, naar meer RUST in hoofd en lijf, wil jij je BLIJ, VRIJ en ENERGIEK voelen, stap dan achter het stuur van je eigen levensbus. Nog wat hulp nodig bij het navigeren, wij helpen je graag.

Top