T: 0628062272 | info@just-bu.nl

Leef jij volledig? Voel jij je vrij om te zijn wie je werkelijk bent of houd je rekening met alles en iedereen en vergeet je daarbij jezelf? Doe je in je leven dingen waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt of leef je met de handrem er nog op? Geloof je in jezelf, in je eigen kracht of vraag je jezelf regelmatig af wat je toe te voegen of bij te dragen hebt?

Diegene die op safari gaan hebben het vaak over de “big five” en hopen deze dieren tijdens hun safari te kunnen spotten. Heb je als reiziger alle dieren uit de “big five” kunnen spotten dan is je safari optimaal geslaagd. Vertaal dat eens naar je leven, wanneer is jouw levensreis optimaal geslaagd? Weet jij wat jouw vijf belangrijkste levensdoelen zijn, heb je die helder? En hoe implementeer je die in je leven?

Hoe zou het voor je zijn als je de “big five” van jouw levensreis helder hebt, dat je precies die dingen doet die je graag wilt doen? Dat je aan het einde van je levensreis kunt zeggen, mijn reis is optimaal geslaagd. Hoe zou dat zijn?

Ontdek de “power within you”! Ontdek in 2 dagen wat echt belangrijk is voor jou en hoe je met jouw unieke kwaliteiten van betekenis kunt zijn. Niet door het met je hoofd te bedenken maar door het met je hart te voelen. Sturing geven aan jouw leven en dat wat jij daarin belangrijk vindt. In contact komen met je innerlijke kracht en vanuit je eigen unieke kern kunnen stralen.

De Big Five for Life TM is een coachmethode die laagdrempelig en succesvol is, en waarop we 100% garantie geven. Je gaat samen DOEN, ZIEN en ERVAREN.

Your light can change the world!

E-book

Het eBook is nu gratis te downloaden.Vul hieronder je naam en e-mailadres in, je ontvangt per e-mail het eBook.

Top